Vår Garanti

Vi är fast beslutna att förse dig med produkter av högsta kvalitet och högsta skyddsnivå. Allt från våra västar till våra hjälmar och tallrikar går igenom rigorösa tester för att garantera säkerheten för våra produkter och se till att vi upprätthåller en exceptionellt hög standard på material i vår tillverkning.

Här på SafeGuard Clothing är vi kända för vår expertis inom skyddsvästarindustrin och är stolta över att upprätthålla exceptionella standarder. Vårt engagemang för ditt skydd stöds av vår hjälpsamma och flitiga personal, som alltid finns till hands för att erbjuda sina råd och se till att din rustning passar dina behov.

Varje skyddspanel går igenom kvalitetskontroll för att säkerställa att den uppfyller både National Institute of Justice och UK Home Office-standarder. Även om dessa paneler har renoverats måste de uppfylla samma krav.

Alla skyddsinsatser i vår kroppsrustning kommer med en 1-års garanti, vilket gör skyddskläder produkter det enda skydd du behöver. Våra hårda Rustning ballistiska plattor och ballistiska hjälmar kommer också med en 5-års garanti, och våra yttre västbärare är täckta med en 1-års garanti som skyddar mot eventuella tillverkarens fel.